Over Dewi

Geboren in het Rotterdam (1976) getrouwd en moeder van twee kinderen.

Na jaren werkzaam geweest te zijn als secretaresse/managementassistente, voornamelijk in de ICT-branche, koos ik er bewust voor om bij de geboorte van de tweede te stoppen met werken. Een drukke tijd volgde. Mijn man was toen al een aantal jaren zelfstandige ondernemer met een goedlopend bedrijf. De jaren thuis met de kinderen waren onbetaalbaar, maar toch kriebelde het weer. Het plan was om weer aan de slag te gaan als de jongste naar school zou gaan. Ondertussen was ik heel erg gehecht aan mijn vrijheid en was zeker niet van plan om op de eerste de beste baan af te gaan.

“Iets” ondernemen

Inmiddels had ik ook een leuk gelezen blog opgezet, waarin ik mijn inspiratie kwijt kon. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ineens werd ik benaderd door bedrijven die mijn blog interessant genoeg vonden om een samenwerking aan te gaan. Het idee beviel mij wel. Ik was in charge hierover, doe ik het wel of niet? Waarom zou ik? Is het goed genoeg? Het ondernemen beviel mij wel. Zou ik hier mijn werk van kunnen maken? De blog had mij inmiddels wel een hoop inspiratie en energie gegeven om “iets” te ondernemen.

Waar ben ik goed in? Door het bloggen ben ik ook bekend geraakt met “Virtual Assistant”. Na wat research en een training gevolgd te hebben die mij wat handvaten geeft, ben ik er klaar voor. Ik besloot om de stap te wagen. Ik bepaal wanneer ik werk en wat ik doe. Mijn kracht ligt in ondersteunende en faciliterende rol. Het secretaresse vak hoort bij mij. Het gezinsleven hoort ook bij mij. Het ondernemen kan ik mooi van mijn man afkijken. Ik wil graag iets doen waar ik goed in ben en waar ik een hoop energie van krijg. Werken als Virtual Assistant is op mijn lijf geschreven.

Van Eyk Office Support – Virtual Assistant is geboren!